Ce rafing se face aici!

Dezmeticiti dupa somnul profund de azi noapte, necesar dupa cele 3 zile in canion, dimineata pe la 8 ne-am pornit catre raul Chili pentru o experienta de rafting. Tot am auzit ca sunt multe rauri in Anzi numai bune pentru astfel de lucruri, asa ca…de ce nu! ?

Odata ajunsi la punctul de pornire ni s-a facut instructajul timp de 20 minute si care presunea cateva lucruri in plus fata de ceea ce am facut pe valea Jiului, intrucat are cateva saritori de gradul 4 (maxim este de gradul 5, iar 6 doar pentru cei foarte nebuni). Am aflat ca denumirea raului provine din Quecha si are semnificatie de rau cu apa rece…si credeti-ne ca denumirea i se potriveste perfect.

Am impartit barca cu doua fete din Austria care erau foarte dezamagite ca nivelul de dificultate pentru rafting al raului e doar de 3-4, insa dupa zambetul de la sfarsit cred ca satisfactia le-a fost mare.

In barca cealalta era un cuplu din Uruguay, Carla si Diego cu care am facut schimb de email-uri intrucat s-au oferit sa ne ajute cu informatii atunci cand le-am mentionat ca intentionam sa ne petrcem Anul Nou in Montevideo.

Dupa amiaza dupa intoarcerea in oras ne-am cautat bilete pentru Cusco pentru maine, am hoinarit pe stradute si am lenevit cu mare placere la Starbucks.

>

6 thoughts on “Ce rafing se face aici!

  1. ¡¡Hola, familia!!
    En primer lugar, ¡¡¡FELIZ CUMPLEAÑOS, QUERIDO!!!
    Va citesc pe nerasuflate, so far, so good. Diana, ¿cómo habla Silviu español con las manos? ¡¡¡¡BESOS Y ABRAZOS para los dos!!!!

    • Hola, profe! Multumim pentru urari!

      Silviu se descurca excelent in englishol :)))

      Azi am cautat in Cuzco scolile ce ofera lectii de spaniola si avem vreo 3 oferte bune din care tre sa alegem pana maine asa ca in curand o sa fii si mai mandru de noi.

      te pupam si ne e dor de tine!

  2. Pero ¡que bueno !!! Me alegro mucho por vos 😉 Dar cine e Starbucks ? O fi al 3-lea membru al echipei? Ma intreb cand n-o sa va mai poata ajunge din urma :p
    Un abrazote,
    lola

    • Lola, mi querida…ce ma bucur ca intr-un final ti-ai facut si tu aparitia pe aceasta scena roz 😉

      Din nefericire in Cuzco, resedinta noastra curenta, nu ne-am reintalnit cu acest cel de-al treilea amic, insa te asigur ca noi astia 3 si cu tine ne vom vedea in BsAs!

  3. Pingback: Pe cel mai periculos drum din lume… | Condoru' Roz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload