Pisco – prima zi

Inca nu ne-am adaptat la fusul orar de aici si obisnuim sa ne culcam pe la ora locala 8, 9 seara si sa ne trezim pe la 4 dimineata. Asa s-a intamplat si aseara in ultima noastra seara in Lima cand dupa ce toata ziua am cutreierat pe strazi, am fost prin parcuri, manastiri si tot felul de cladiri, la MALI (Muzeul de arta din Lima), am ajuns acasa rupti. Ne-am culcat imediat si ne-am trezit pe la 4 si am butonat calculatoarele pana pe la 6 dimi dupa care am mai tras un pui de somn pana pe la 9.

Pe la 11 ne-am pornit spre Pisco, urmatoarea noastra destinatie, o asezare puternic afectata de un cutremur in 2007 si care e in continua reconstructie. Am mers cu un autobuz plin de peruani timp de vreo 4h, am mai avut si o pana pe parcurs, am terminat de citit si o carte despre calatorii (de fapt despre calatoria unui om care ne-a ispitit  printre altele cu  destinatii precum Laos, Cambodgia, Thailanda – le-am pus pe to do list:))) si pe la 4 am ajuns in Pisco.

Cazarea ne-a impresionat placut, asa ca dupa ce ne-am rezervat excursia pentru maine catre Rezervatia Naturala Paracas si Isllas Ballestas (fauna marina deosebita) am hotarat sa ne mai luam o seara aici si sa stam sa lucram, citim, lenevim.

Deci maine revenim sa transmitem din acelasi loc, insa cu un plus de impresii de impartasit.

3 thoughts on “Pisco – prima zi

  1. cum se cheama femeile din Pisco? :))
    Prafi, daca nu mai poti de dorul meu, trage-te singura de falci si de urechi, ca nu ma supar. Poti incepe usor, cu ceva de incalzire, gen falca dreapta cu urechea stanga si invers.

    ps. as vrea sa stiu daca acest blog este citit si de parinti, bunici, copii minori, ca sa stiu cum imi setez gradul de cenzurare. Momentan e pe high, dar as vrea sa mai umblu la el. Am niste intrebari “tehnice” pentru Silviu, gen, cum e influentat “Mielu” de altitudine, clima, fauna, flora, etc

    • Sa le zicem “pișcoșenii” :)
      E un nivel bun de cenzura asa ca pastreaza-l cam pe aici :) Inca nu am ajuns la altitudinele mari, insa cred ca va fi bine tinand cont de faptul ca presiunea aerului este mai mica decat la nivelul marii. (e ceva tehnic aici)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload