Ajunsi in Lima

Azi e prima zi din calatoria noastra si dupa 20h de la check-in-ul din Otopeni am ajuns la hostelul nostru din cartierul Miraflores. Ne-am bucurat sa vedem la aeroport un semn pe care scria “Silvio Stafie” si ca era cineva care sa ne duca printr-un oras de 8 milioane locuitori si nu stiu cate masini catre cazarea noastra. Din cate imi dau seama este vorba de o casa coloniala ce are si o curte interioara cu verdeata…insa am primit o camera care da spre un bulevard destul de zgomotos si acum gandurile imi zboara catre dopurile antifonice si galbene de la Air France.

Apropos de Air France, am avut putine emotii legate de legatura noastra din Paris catre Lima, pentru ca aveam la dispozitie cam 1 ora si-un pic sa facem schimbul si pilotul de la Bucuresti anunta o intarziere la decolare de 20 min. Odata aterziati ne-am dat seama ca poarta de imbarcare este aproape de cea la care am sosit si dupa un nou control cu raze X am ajuns cu 10 min inainte de … imbarcare.

Acum suntem in camera noastra si ne pregatim sa ne recuperam orele de nesomn in sacii nostri de dormit, intrucat nu exista nicio sursa de caldura care sa combata cele 14-15 grade din camera (afara fiind cam 12 grade). Maine avem de gand sa exploram orasul vechi si sa ajungem la ambasada Boliviei pentru a ne aplica visa pe pasapoarte (ar fi singura tara din turul nostru unde am avea nevoie de visa).

PS: in acest moment imi place mai mult traficul din Bucuresti :)

9 thoughts on “Ajunsi in Lima

  1. Odihna placuta, si apoi spor la plimbari! :)

    Sa fie intr-un ceas bun 😉 ne-am gandit la voi ieri, cand la TV erau stiri despre vechile defilari comuniste :)

    • Chiar nu am simtit nimic, insa Diana, fiind mai “ascultatoare” a auzit la o doamna pe strada care spunea cuiva ceva de genul “tu nu l-ai simtit, eu l-am simtit” si a dedus ca era o vorba de un cutremur.
      Acum avem si confirmarea ca este adevarat :)

  2. Nici n-ati ajuns bine si ati si rupt incaltarile?? :)) Abia acum îmi dau seama cât de marfa e aventura asta a voastra! Mult succes! Pupici

  3. Silviu, iti calc pe urme : pe 25 octombrie aterizez si eu in Lima si o sa stau in Peru vreo 2 saptamani. cum se numeste hostalul din Miraflores unde ati stat si cat a fost camera? (mi se pare super ok ca ati avut inclus transferul de la aeroport) merci mult !!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload